Stylecrete - TÖBB MINT BETON

Köszöntjük honlapunkon!

Az Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft. mérnökei által kifejlesztett StyleCrete® látványbeton gyártása 15 éve folyik a minõség, az innováció és a precizitás jegyében. Ugyanakkor folyamatos fejlesztések eredményeként fejlõdik és tökéletesedik ez a speciális betonanyag, hogy minden tekintetben megfeleljen a megrendelõk igényeinek. A cég szakemberei által végzett K+F munkának köszönhetõen kül- és beltéri felhasználásra egyaránt megfelel a belõle készített termék.

A beton térhódítása folyamatos és növekvõ, melyhez igazodik a márka is, rengeteg lehetõséget biztosítva a legkülönbözõbb felületek és formák megvalósításához. A beton formázhatósága, felületi megjelenésének nemessége és ezerféle struktúrája, valamint magas szilárdsága szinte korlátlan lehetõségeket nyújt. Az Argomex által gyártott termékek között megtalálhatók: kül- és beltéri falburkolatok, térelemek, térbútorok, térburkolatok és vasúti esõbeállók.

-

Referenciák

Blog

Prospektus
Prospektus

Aktuális prospektusunk letölthetõ.

FRC burkolatok az M4 két állomásán
FRC burkolatok az M4 két állomásán
FRC burkolatok az M4 két állomásán
ARGOMEX Kft.: A betonelemek kiváló békésszentandrási gyártója
ARGOMEX Kft.: A betonelemek kiváló békésszentandrási gyártója
ARGOMEX Kft.: A betonelemek kiváló békésszentandrási gyártója

Térépítészeti elemek, kerti bútorok látványbetonból

Az előregyártott látszóbeton elemek nem csak homlokzati felületekhez tökéletesek.
A modern kertépítészet alappillérei is lehetnek, hiszen ennyire stapabíró, ellenálló felület kevés van, mindeközben egy rendkívül letisztult, modern látképet képes visszatükrözni.
Domborzatos kertek tereprendezéséhez a finombeton támfalelemek tökéletes megoldást nyújtanak, de akár a kiemelt növénykazetták, virágládák is készülhetnek Stylecrete betonból.
Ha pedig a kert bútorozásáról van szó, ebben a témában a Stylecrete beton napozóágyak és ülőpadok, vagy kerti csobogók, járólapok-tipegők jelenthetik az utat egy gyönyörű és modern kert irányába.

-

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSUL MEG AZ ARGOMEX KFT. BÉKÉSSZENTANDRÁSI TELEPHELYÉNEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE


Projekt megnevezése: Az Argomex Kft. békésszentandrási telephelyének energetikai korszerűsítése
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása
Projekt helyszíne: Békéssztentandrás
Megítélt összeg: 6.050.000 Ft
Támogatás aránya: 55 %
Támogatási döntés dátuma: 2021. 03. 03.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 10. 19.


Az Argomex Kft. telephely energetikai korszerűsítése a GINOP-4.1.4-19-2020-03092 projektazonosító számú pályázati támogatásban eredményesen szerepelt.
A pályázati támogatás egy 540 m2 alapterületű gyártócsarnokban vált lehetővé téli időben is a finombeton elemgyártás.
A korszerű, jó hőszigetelésű nyílászárók, a hőtechnikai követelményeknek megfelelő fal- és tetőszigetelés kialakítása biztosítja a megfelelő üzemi hőmérséklet megtartását, alacsony fűtési energiafelhasználás mellett is.
A napelemek az egész telep villamos-energia gazdálkodását segítik, csökkentve a földgázfelhasználást.
Az elnyert támogatással megvalósított energetikai korszerűsítés nagy segítséget jelent a piaci jelenlét megerősítésében és a fenntartható fejlődésben.

További információ kérhető:
Kozák János László, ügyvezető igazgató
info@argomex.hu
https://www.stylecrete.hu/hu

Ginop 4-1-4-19 Pályázat
-