Stylecrete - TÖBB MINT BETON

Köszöntjük honlapunkon!

Az Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft. mérnökei által kifejlesztett StyleCrete® látványbeton gyártása 15 éve folyik a minõség, az innováció és a precizitás jegyében. Ugyanakkor folyamatos fejlesztések eredményeként fejlõdik és tökéletesedik ez a speciális betonanyag, hogy minden tekintetben megfeleljen a megrendelõk igényeinek. A cég szakemberei által végzett K+F munkának köszönhetõen kül- és beltéri felhasználásra egyaránt megfelel a belõle készített termék.

A beton térhódítása folyamatos és növekvõ, melyhez igazodik a márka is, rengeteg lehetõséget biztosítva a legkülönbözõbb felületek és formák megvalósításához. A beton formázhatósága, felületi megjelenésének nemessége és ezerféle struktúrája, valamint magas szilárdsága szinte korlátlan lehetõségeket nyújt. Az Argomex által gyártott termékek között megtalálhatók: kül- és beltéri falburkolatok, térelemek, térbútorok, térburkolatok és vasúti esõbeállók.

-

Referenciák

Blog

Építészeti életműdíjjal tüntették ki kollégánkat
Építészeti életműdíjjal tüntették ki kollégánkat

A Békés Megyei Építész Kamara 2022. 10. 13.-án az építészeti tervezés területén végzett, több évtizedes kiemelkedő tevékenys

Prospektus
Prospektus

Aktuális prospektusunk letölthetõ.

FRC burkolatok az M4 két állomásán
FRC burkolatok az M4 két állomásán
FRC burkolatok az M4 két állomásán

Térépítészeti elemek, kerti bútorok látványbetonból

Az előregyártott látszóbeton elemek nem csak homlokzati felületekhez tökéletesek.
A modern kertépítészet alappillérei is lehetnek, hiszen ennyire stapabíró, ellenálló felület kevés van, mindeközben egy rendkívül letisztult, modern látképet képes visszatükrözni.
Domborzatos kertek tereprendezéséhez a finombeton támfalelemek tökéletes megoldást nyújtanak, de akár a kiemelt növénykazetták, virágládák is készülhetnek Stylecrete betonból.
Ha pedig a kert bútorozásáról van szó, ebben a témában a Stylecrete beton napozóágyak és ülőpadok, vagy kerti csobogók, járólapok-tipegők jelenthetik az utat egy gyönyörű és modern kert irányába.

-

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSUL MEG AZ ARGOMEX KFT. BÉKÉSSZENTANDRÁSI TELEPHELYÉNEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE


Projekt megnevezése: Az Argomex Kft. békésszentandrási telephelyének energetikai korszerűsítése
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása
Projekt helyszíne: Békéssztentandrás
Megítélt összeg: 6.050.000 Ft
Támogatás aránya: 55 %
Támogatási döntés dátuma: 2021. 03. 03.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 10. 19.


Az Argomex Kft. telephely energetikai korszerűsítése a GINOP-4.1.4-19-2020-03092 projektazonosító számú pályázati támogatásban eredményesen szerepelt.
A pályázati támogatás egy 540 m2 alapterületű gyártócsarnokban vált lehetővé téli időben is a finombeton elemgyártás.
A korszerű, jó hőszigetelésű nyílászárók, a hőtechnikai követelményeknek megfelelő fal- és tetőszigetelés kialakítása biztosítja a megfelelő üzemi hőmérséklet megtartását, alacsony fűtési energiafelhasználás mellett is.
A napelemek az egész telep villamos-energia gazdálkodását segítik, csökkentve a földgázfelhasználást.
Az elnyert támogatással megvalósított energetikai korszerűsítés nagy segítséget jelent a piaci jelenlét megerősítésében és a fenntartható fejlődésben.

További információ kérhető:
Kozák János László, ügyvezető igazgató
info@argomex.hu
https://www.stylecrete.hu/hu

Ginop 4-1-4-19 Pályázat


Forgóeszköz hitel
-