- - - - -

Előregyártott beton homlokzat, beton bútorok, betonelemek egyedi elképzelés alapján.
-

Térépítészeti elemek és kerti bútorok

Az ARGOMEX Építészeti és Kereskedelmi Kft. 2005-ben kezdte el kifejleszteni azt a nagyszilárdságú, szálerősítéses, öntömörödő finombetont, amelyet a látszóbeton előregyártásánál optimálisan lehet felhasználni.
Több, mint két éves kutató és kísérletező munka eredménye lett a StyleCrete® névre keresztelt beton, amelynek magas finomrész-tartalma lehetővé teszi a bonyolultabb látványbeton elemek legyártását is.

Dekoratív beton virágládák és földkazetták Óriás betonkövek sima felülettel Vario ™ kültéri bútorok Stylecrete finombetonból

Az előregyártott látszóbeton elemek nagyon kedvelt homlokzati felületei a modern szemléletű építészeti tervezéssel létrehozott épületeknek.
Ugyanakkor az épületeket övező kertek, parkok, zöldfelületeiben is megjelennek a különböző betonbútorok, tipegők, kerti csobogó és egyéb kertépítészeti elemek.

Főleg domborzatos kertek, parkok esetében szükséges a beton támfalelemek alkalmazása, de sík területen is gyakran készülnek kiemelt növénykazetták, amelyek lehatárolására nagyon szép és tartós megoldást jelentenek az előregyártott finombeton támfalelemek.
A támfalelemek jórésze ülőpadként is funkcionálhat, akár natúr betonfelülettel, akár más anyagú ülőfelülettel.
Az előregyártott látványbeton támfalelemek, kertibútorok anyagukban színezettek, és a Megrendelő által megadott színben készíthetőek.

Kerti tipegők és a mellettük elhelyezett egyedi ülőpadok dekoratív és rendkívül tartós megoldások, amelyeket egyedi elképzelések alapján is el tudunk készíteni és tanácsot tudunk adni már a tervezéskor és az elhelyezés, a beépítés lehetőségeiről.

Az előregyártott kertibútorok és támfalelemek gyártmányterveit cégünk elkészíti, és az elkészült finombeton térbútorokat, járólapokat leszállítjuk az építési helyszínre.

Cégünk már több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a finombeton bútorok területén.

Meggyőződne a kültéri Stylecrete termékek formavilágáról? Tekintse meg referenciáinkat.

 

 

 


Segítség a kerttervezésben?

Jó szívvel ajánljuk Önnek partnereinket. Ők már tudják, mit lehet kihozni a Stylecrete látványbetonból.

Fókuszkert logó Deepforest logó