Újdonságok

2014.-ben megszületett első, saját tervezésű szériatermékünk, a beton napozóágy. Elsősorban szállodák, hotelek medence partjaira megálmodott betonbútoraink hosszú távon ellenállnak az időjárás körülményeinek ( UV-, hő-, és fagyállóak), így több éven át lehetnek a medencepartok és kertek dekoratív és hasznos elemei. Nemcsak szállodák, hanem apartmanok, nyaralók kertjeiben is biztosítják a kényelmes pihenést bútoraink modern megjelenésükkel.

A napozóágy méretei: 60 x 170 cm
súlya: kb. 85 kg
A termék cégünknél már rendelhető, többféle színben, egyedi logózási lehetőséggel! A termék egyediségét tekintve kérjen egyéni árajánlatot, az árak darabszám, szín és a logózás függvényében változnak.

Általános ár: 70.000 Ft/db + ÁFA.

2014-ben Architizer A+ Awards díjat nyert a Fővám téri megálló, melynek betonburkolatának kialakításában az Argomex is részt vett.
Képek forrása: architizer.com

Megrendezésre került 2014. február 6-9 között Salzburgban a Bauen+Wohnung építőipari és bútor szakkiállítás. Látványbetonunkat egyedi standon kiállítottuk és sok-sok látogatónak, érdeklődőnek sikerült bemutatnunk ez évi fejlesztéseinket.

2014-es évet egy német nyelvű papír alapú, bővített kiadvány szerkesztésével kezdtük. Legújabb projektjeink is megtalálhatók benne. Az alábbi linken letölthető: Letöltés

Az idei, 2015-ös évet szintén egy új, papír alapú prospektus kiadásával kezdtük, immáron 3 nyelven. Ismét újabb munkákkal bővítettük a kiadványt, mely az alábbi linken elérhető: Letöltés

A 2015.szeptember 30.-án először megrendezésre kerülő Beton Fesztivál egyik témájának előadására érkezett megtisztelő felkérésnek tett eleget Kozák János ügyvezetőnk, "Felületi textúrák - látványbeton" címmel. A téma sokrétű volt, így vettük a bátorságot bemutatni új, különleges termékeinket, melyek az idei fejlesztések eredményei.
A betonképen jól megfigyelhető a két különböző technikai alkalmazás: a felület egy része printelt felület, más részletek pedig WASHRET technológiával készültek.
A led világítással ellátott, WASHRET felületű járólapokon jelenlegi projektmunkák alapján a csillagképek fedezhetők fel, de bármilyen motívum alapján garantált a tartós, különleges hangulatú felület.

Elkészült legújabb, 2016-os prospektusunk kibővült tartalommal, friss képekkel az elmúlt év új projektjeivel. A prospektus letölthető ITT.

2018. novemberében Budapest Építészeti Nívódíjban részesült a Kőbányai Ügyfélszolgálati Központ Vikár András, Lukács István és Gál Árpád tervezésében, továbbá kiemelt dicséretet kapott az Őrmezői P+R Parkoló és Pavilon. Az épületeket homlokzatát StyleCrete látványbeton borítja.