Munkáink

Látványbetonból kialakíthatók épületek szerelt átszellőztetett vagy ragasztott külső homlokzatok burkolatai. Szabad szín, textúra és formavilággal, egyedi kiosztásokkal és ötletekkel. A szerelt épülethomlokzat hő és páratechnikailag jelenleg a legkorszerűbb megoldás.
A panelek szálerősítésű, nagyszilárdságú, öntömörödő finombetonból készülnek, a tervezői elképzelésnek megfelelő felülettel.

Ez lehet sima, zsalumintázott, csiszolt, homokfúvott, pozitív, vagy negatív mintázattal gyártott, de lehet grafikai mintázatú is.
A panelek felrögzítési módja az épületszerkezeti adottságoktól és a betonelem méretétől függ, de általában rozsdamentes acélszerkezettel történik. A panelek gyártmánytervét és a felrögzítés építész részlettervének elkészítését tervezőirodánk vállalja.A látványbeton alkalmas belsőépítészeti felületek kialakítására, egyedi modern interior elképzelések megvalósítására. Tervezők, formatervezők, designerek által készített terveket feldolgozuk és valósággá öntjük. Egyedi egy darabos és szériatermék is szerepel gyártásainkban.