Bemutatkozás

...Több,mint beton...

Köszöntjük honlapunkon! Cégünk, Stylecrete látványbeton termékcsoportját szeretnénk bemutatni.
A beton formázhatósága, felületi megjelenésének nemessége és ezerféle struktúrája, valamint magas szilárdsága szinte korlátlan lehetőségeket nyújt az építészeknek, kerttervezőknek, bútortervezőknek.
Ma már a látványbeton felület nemcsak épületek homlokzati burkolataként jelenik meg, hanem kerti bútorok, vagy lakásbelsők – lépcsők, bútorok – anyagaként, felületeként, hiszen mára a beton szinte egyféle életstílussal azonosítható.
A formák egyszerűsége, az anyag tartóssága, a felület természetesen változatos monotonitása jellemzi a betont, és ilyen a Kozák János által kifejlesztett anyag is,amelyet StyleCrete-nek neveztünk el. A névválasztással arra kívántunk utalni,hogy ebből az anyagból a hagyományos betontól eltérően sokkal változatosabb formák,tárgyak,vastagságok valósíthatóak meg.


Készítettünk homlokzati kéregpaneleket,kerti padokat,szobrokat,feliratos elemeket, konyhai mosogatókat,virágtartókat, íróasztalt,könyvespolcot,és még sok mindent, amelynek gyártásával megkerestek minket megrendelők,építészek,design tervezők,vagy éppen kerttervezők.

A különböző feladatok különböző szilárdságot, felületet, anyagvastagságot, felrögzítési módot kívánnak meg, amelynek megtervezésében munkatársaink szakmai segítségére biztosan számíthatnak leendő partnereink.

Adatvédelmi szabályzat
Cégünk a hatályos rendeleteknek megfelelően közzéteszi adatvédelmi szabályzatát, amely letölthető ITT